Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer  

Voor- en na schooltijd is je kind van harte welkom op de buitenschoolse opvang, gevestigd in 'De Vredeburg'.
Onze BSO is een warme, fijne en uitdagende plek in school waar je kind voor of na schooltijd graag komt.

VSO

Je kind krijgt een rustig en gezellig begin van de schooldag met een lekker ontbijtje. Een boekje lezen, een spelletje doen of spelen met andere kinderen. Je kind kiest zelf hoe de dag begint. Daarna brengen wij je kind naar zijn of haar eigen locatie en klas. Oudere kinderen mogen zelfstandig naar school met toestemming van de ouders.
Je kunt kiezen uit een VSO product vanaf 7.15 of 7.30 uur.

BSO

Op zowel locatie Schuilenburg als Spannenburg bieden wij opvang die aansluit op de schooltijden. Kinderen worden opgehaald uit de klas of komen, met toestemming van ouders, zelfstandig naar de naschoolse opvang. We beginnen eerst gezellig met elkaar aan tafel met drinken, fruit, groenten en een cracker. Daarna worden er wisselende activiteiten aangeboden of kan je kind lekker buitenspelen op het plein. We werken met een gevarieerd BSO Fun activiteitenprogramma in verschillende thema’s.

Op de woensdag en vrijdag worden alle kinderen opgevangen op locatie Schuilenburg en krijgen de kinderen een lunch.

In de vakanties zijn wij open van 8.00 uur tot 18.00u met een leuk vakantieprogramma zoals uitstapjes en Xperience dagen.

Meer informatie?

Behoefte aan verlengde opvang tot 18.30 uur of een studiedagenpakket? Wij hebben verschillende mogelijkheden.
Kijk snel voor meer informatie op www.kinderopvanghaarlemmermeer.nl of bel ons Customer Care team: 023-5672079

Het is bij ons ook mogelijk om vrijblijvend op de wachtlijst te staan. Op deze manier is het voor ons inzichtelijk waar vraag naar is.